Cyberpunk 2077 krijgt 75 story-based Sidequests

Geplaatst: 4 februari 2020 11:45

Cyberpunk 2077 krijgt naast de reguliere side quests nog zo'n 75 extra 'Street Stories'. Deze zijn enigszins vergelijkbaar met de contracts in The Witcher 3: Wild Hunt.

Deze Street Stories zitten een beetje tussen een side quest en de main story in. Ze bieden een manier om extra bij te verdienen als V. Waar je als Geralt op monsters zou gaan jagen, ga je als V opdrachten uitvoeren voor de fixers die zich overal in de stad bevinden. Alle Street Stories zijn, zoals de ontwikkelaar het zelf noemt, 'handgemaakt'. Ze zijn niet automatisch gegenereerd. Ze zijn wel gebaseerd op bepaalde templates, maar elke Street Story is uniek en geeft je een beter beeld van Night City. Hoofd van de studio CD Projekt Red zei in een interview met ONMFST dat deze missies een manier zijn om 'de wereld te verkennen en jouw character naar het volgende level te brengen'.

Cyberpunk 2077 werd uitgesteld en komt nu uit op 17 september 2020.

Bron: PC Gamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord