Cyberpunk 2077 komt niet naar Xbox Game Pass

Geplaatst: 11 juli 2020 13:06
Aangepast: 11 juli 2020 13:22

Als je Cyberpunk 2077 hoopte te zien op de Xbox Game Pass van Microsoft, dan moet ik je helaas teleurstellen. Volgens een PR-vertegenwoordiger van CD Projekt Red zijn er momenteel geen plannen om de RPG-game op de dienst te zetten.

Terwijl twee gamejournalisten de waarde bespraken van console-exclusives en getimede-exclusives, kwam de hypothetische situatie naar voren dat Microsoft Cyberpunk 2077 op de een of andere manier bij de lancering op Game Pass kreeg. Maar Radek Grabowski, hoofd PR-manager bij CD Projekt, hielp dit idee meteen de wereld uit door te zeggen dat er "geen plannen" zijn om Cyberpunk 2077 naar Xbox Game Pass te brengen. Hij haakte online in op een Twitter-conversatie. Enkele weken geleden werden de eerste gameplaybeelden van de hoog geanticipeerde game getoond aan het publiek.

Cyberpunk 2077 stond oorspronkelijk gepland als een aprilrelease, maar de ontwikkelaar verzette de releasedatum van de game naar de novembermaand.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord