Cyberpunk 2077 keert terug naar PlayStation Store

Geplaatst:

Na ongeveer een halfjaar afwezig te zijn geweest, keert Cyberpunk 2077 terug naar de PlayStation Store. Alhoewel Sony het afraadt, kunnen ook PS4-bezitters de game weer aanschaffen.

Na vele malen uitgesteld te zijn, kwam in september vorig jaar Cyberpunk 2077, de langverwachte game van CD Project Red, eindelijk uit. De game werd echter geteisterd door bugs en performance-problemen, vooral op de last-gen-consoles. Daarom besloot Sony om Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store te halen. Het was op dat moment nog onduidelijk wanneer de game terug zou keren naar de digitale winkel van Sony. Vorige maand gaf CD Project Red nog aan dat ze wachtten op toestemming van Sony om Cyberpunk 2077 weer terug op de PlayStation Store te zetten. Vandaag is het dan eindelijk weer mogelijk om de game digitaal aan te schaffen op de PlayStation-consoles. Daar plaatst Sony echter een kanttekening bij: gebruik op PS4-consoles wordt niet aanbevolen.

Cyberpunk 2077 is vanaf vandaag weer aan te schaffen op de PlayStation Store voor gebruik op de PlayStation 4 en PlayStation 5. De game is ook verkrijgbaar op de Xbox One, Xbox Series, pc en Google Stadia.

Bron: PlayStation Store
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord