Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Cyberpunk 2077 keert terug naar PlayStation Store

Na ongeveer een halfjaar afwezig te zijn geweest, keert Cyberpunk 2077 terug naar de PlayStation Store. Alhoewel Sony het afraadt, kunnen ook PS4-bezitters de game weer aanschaffen.

Na vele malen uitgesteld te zijn, kwam in september vorig jaar Cyberpunk 2077, de langverwachte game van CD Project Red, eindelijk uit. De game werd echter geteisterd door bugs en performance-problemen, vooral op de last-gen-consoles. Daarom besloot Sony om Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store te halen. Het was op dat moment nog onduidelijk wanneer de game terug zou keren naar de digitale winkel van Sony. Vorige maand gaf CD Project Red nog aan dat ze wachtten op toestemming van Sony om Cyberpunk 2077 weer terug op de PlayStation Store te zetten. Vandaag is het dan eindelijk weer mogelijk om de game digitaal aan te schaffen op de PlayStation-consoles. Daar plaatst Sony echter een kanttekening bij: gebruik op PS4-consoles wordt niet aanbevolen.

Cyberpunk 2077 PlayStation Store terug1

Cyberpunk 2077 is vanaf vandaag weer aan te schaffen op de PlayStation Store voor gebruik op de PlayStation 4 en PlayStation 5. De game is ook verkrijgbaar op de Xbox One, Xbox Series, pc en Google Stadia.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?