Cyberpunk 2077 is van A tot Z speelbaar

Geplaatst:
Aangepast: 25 augustus 2018 18:58

CD Projekt RED heeft afgelopen E3 al een speelbare demo getoond en heeft voor gamescom een uitgebreidere versie meegenomen. Een selectief gezelschap heeft de nieuwe demo achter gesloten deuren kunnen aanschouwen en daar druppelt nu nieuws over naar buiten.

De nieuwe demo bood de kans om de game niet alleen gedurende de dag, maar ook in de nachtelijke uren te spelen. Dit gaf de game een volledig andere sfeer en gameplay. Daarbij werden ook nieuwe wapens geïntroduceerd waaronder een katana. De omgeving was een stuk duisterder dan overdag en bracht geheel nieuwe gevaren met zich mee. Helaas was er niets publiekelijk naar buiten gebracht en velen (waaronder ikzelf) wachten met smart op deze game. Maar de meest belangrijke uitspraak was dat de game van A tot Z volledig speelbaar is. Er moet nog veel getest worden uiteraard, echter voor een game die al zes jaar in ontwikkeling is, is dit een mooie mijlpaal.

onbekend

Cyberpunk 2077 is een game waar ik zo naar uitkijk. De setting, volwassenheid en hopelijk ook het feit dat het een dijk van een RPG mag worden, stemmen mij goed. CD Projekt RED weet tenslotte wel wat ze doet.

Bron: Engadget
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord