Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Cyberpunk 2077 is nogmaals uitgesteld

Wie had gehoopt om Cyberpunk 2077 volgende maand al in handen te krijgen, moet helaas nog even wachten. CD Projekt RED laat via Twitter weten dat de game nogmaals is uitgesteld.

Vanwege de coronacrisis zijn inmiddels al veel games uitgesteld met Cyberpunk 2077 in het rijtje. De oorspronkelijke releasedatum van Cyberpunk 2077 in april werd uitgesteld naar september. Om nog even de puntjes op de i te zetten, besloten Marcin Iwinski en Adam Badowski, oprichter en baas van CD Projekt RED, de game nog verder te verzetten naar 19 november. Aan het begin van deze maand kwam CD Projekt RED met het goede nieuws dat de ontwikkeling van de game dan eindelijk af is en daarmee goud is gegaan. Toch laat de ontwikkelaar vandaag weten dat de game nogmaals is uitgesteld voor 21 dagen. De grootste uitdaging die CD Projekt RED ondervindt is het tegelijkertijd verzenden van de game op current-gen, next-gen en pc. Om dit doel te kunnen bereiken, moeten er eerst negen testen gedaan worden. Dit betekent dus ook dat de game niet meer uitkomt op de releasedatum van de PlayStation 5.

Cyberpunk 2077 is uitgesteld naar 10 december 2020 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

BRON CD Projekt Red

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?