Cyberpunk 2077 is nogmaals uitgesteld

Geplaatst: 27 oktober 2020 18:23
Aangepast: 27 oktober 2020 18:47

Wie had gehoopt om Cyberpunk 2077 volgende maand al in handen te krijgen, moet helaas nog even wachten. CD Projekt RED laat via Twitter weten dat de game nogmaals is uitgesteld.

Vanwege de coronacrisis zijn inmiddels al veel games uitgesteld met Cyberpunk 2077 in het rijtje. De oorspronkelijke releasedatum van Cyberpunk 2077 in april werd uitgesteld naar september. Om nog even de puntjes op de i te zetten, besloten Marcin Iwinski en Adam Badowski, oprichter en baas van CD Projekt RED, de game nog verder te verzetten naar 19 november. Aan het begin van deze maand kwam CD Projekt RED met het goede nieuws dat de ontwikkeling van de game dan eindelijk af is en daarmee goud is gegaan. Toch laat de ontwikkelaar vandaag weten dat de game nogmaals is uitgesteld voor 21 dagen. De grootste uitdaging die CD Projekt RED ondervindt is het tegelijkertijd verzenden van de game op current-gen, next-gen en pc. Om dit doel te kunnen bereiken, moeten er eerst negen testen gedaan worden. Dit betekent dus ook dat de game niet meer uitkomt op de releasedatum van de PlayStation 5.

Cyberpunk 2077 is uitgesteld naar 10 december 2020 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Bron: CD Projekt Red
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord