Cyberpunk 2077 heeft nieuwe game director

Geplaatst:

Cyberpunk 2077's nieuwe content wordt vanaf dit moment geleid door een nieuwe game director. Hij volgt de voormalige The Witcher 3 regisseur op.

De nieuwe man aan het roer heet Gabriel Amatangelo. Hij volgt Mateusz Tomaszkiewicz op, die CD Projekt Red verlaten heeft. Als nieuwe game director van Cyberpunk 2077 heeft Gabriel Amatangelo de taak op zich gekregen om de toekomstige content van de RPG te gaan leiden. Dit wil zeggen dat de aankomende updates en DLC's afkomstig zijn vanuit zijn leiderschap. Cyberpunk 2077, we weten allemaal dat de game een zeer problematische lancering heeft gehad. Zo is Cyberpunk nog steeds niet terug op de PlayStation Store en is CD Projekt Red nog steeds bezig met de multiplayer van Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia.

Bron: Game Informer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord