Cyberpunk 2077 eert het jubileum van Mad Max

Geplaatst:
Aangepast: 18 mei 2020 13:48

CD Projekt Red maakte bekend dat Cyberpunk 2077 een auto krijgt uit Mad Max: Fury Road, als viering van het jubileum. Je kunt in de game dus een op Mad Max geïnspireerde auto rijden. De eerste beelden van de auto verschenen op Twitter.

De 'Reaver' is een speciaal ontworpen Wraith gang voertuig, gebaseerd op de Quadra Type-66 auto. Oh ja, hij heeft bijna 1000 PK. Klinkt als een goede manier om de vijfde verjaardag van Mad Max: Fury Road te vieren. De clip van de auto die CD Projekt Red op Twitter plaatste, laat ook de eerste beelden van de Badlands area van Cyberpunk 2077 zien. De area ligt net buiten Night City en wordt geterroriseerd door twee gangs, de Aldecados en de Wraiths, die daar regelmatig het een en ander aan het uitvechten zijn. Het werd al eerder bekend dat Cyberpunk 2077 niet geschikt is voor jonge spelers, en de toevoeging van een Mad Max-voertuig maakt dat alleen maar duidelijker.

Cyberpunk 2077 komt uit op 17 september 2020.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord