Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Cyberpunk 2077 dlc komt gratis in begin 2021

De eerste Cyberpunk 2077 dlc is gratis en wordt begin 2021 gelanceerd. Zo staat te lezen op de website van Cyberpunk, dat beheerd wordt door CD Projekt Red.

De website van Cyberpunk 2077 is geüpdatete met een nieuwe pagina dat ons meer informatie geeft omtrent aanstaande dlc. De uitbreiding wordt verwacht in de eerste maanden van dit jaar en kost je niets. CD Projekt Red houdt de kaarten nog wel op de borst wat betreft verdere informatie. De ontwikkelaar heeft eerder al eens aangegeven dat de post-launch content van Cyberpunk 2077 vergelijkbaar is met die van The Witcher III: Wild Hunt. Dat betekent een mengelmoes van gratis en betaalde uitbreidingen. Het is dus maar de vraag of de keuze om direct gratis dlc te bieden te wijten is aan de problemen rondom Cyberpunk. Sony haalde Cyberpunk 2077 zelfs uit de PlayStation Store. Dit heeft ertoe geleid dat investeerders een rechtszaak hebben aangespannen tegen de Poolse ontwikkelaar, waarbij CD Projekt Red aankondigde zich hevig te zullen verzetten.

Cyberpunk 2077 dlc gratis

Cyberpunk 2077 is momenteel beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. Wanneer we de dlc precies kunnen verwachten is nog niet duidelijk.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?