Cyberpunk 2077 dlc komt gratis in begin 2021

Geplaatst:
Aangepast: 2 januari 2021 14:15

De eerste Cyberpunk 2077 dlc is gratis en wordt begin 2021 gelanceerd. Zo staat te lezen op de website van Cyberpunk, dat beheerd wordt door CD Projekt Red.

De website van Cyberpunk 2077 is geüpdatete met een nieuwe pagina dat ons meer informatie geeft omtrent aanstaande dlc. De uitbreiding wordt verwacht in de eerste maanden van dit jaar en kost je niets. CD Projekt Red houdt de kaarten nog wel op de borst wat betreft verdere informatie. De ontwikkelaar heeft eerder al eens aangegeven dat de post-launch content van Cyberpunk 2077 vergelijkbaar is met die van The Witcher III: Wild Hunt. Dat betekent een mengelmoes van gratis en betaalde uitbreidingen. Het is dus maar de vraag of de keuze om direct gratis dlc te bieden te wijten is aan de problemen rondom Cyberpunk. Sony haalde Cyberpunk 2077 zelfs uit de PlayStation Store. Dit heeft ertoe geleid dat investeerders een rechtszaak hebben aangespannen tegen de Poolse ontwikkelaar, waarbij CD Projekt Red aankondigde zich hevig te zullen verzetten.

onbekend

Cyberpunk 2077 is momenteel beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. Wanneer we de dlc precies kunnen verwachten is nog niet duidelijk.

Bron: CD Projekt Red
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord