Check hier alle X019 Londen-content
Cyberpunk 2077
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 16 april 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Cyberpunk 2077-demo vanaf eind augustus te zien

Tijdens de E3 heeft de pers achter de schermen al gesmuld van een uitgebreide demo van Cyberpunk 2077. Maar binnenkort verschijnt deze ook voor het publiek.

De trailer van het futuristisch Cyberpunk was voor velen het hoogtepunt van de E3 dit jaar. Achter de schermen heeft de pers al een glimp opgevangen van de game, middels een uitgebreide demo. Die demo verschijnt binnenkort ook voor het publiek. Ontwikkelaar CD Projekt Red liet via Twitter weten dat de demo tijdens het PAX West-evenement wordt getoond. Dit evenement vindt tussen 30 augustus en 3 september plaats in de Verenigde Staten. Het is aannemelijk dat een video van de demo daarna ook op internet verschijnt.

Cyberpunk 2077 komt op 16 april 2020 uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Twitter

Over auteur Delano Seliman

Delano SelimanOnze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?