Cuphead

  • Ontwikkelaar Studio MDHR
  • Eerste releasedatum 29 september 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Cuphead The Delicious Last Course DLC opnieuw uitgesteld

Slecht nieuws voor fans van de indiegame Cuphead. De Delicious Last Course DLC is namelijk opnieuw uitgesteld.

De bekende indie platformer Cuphead is inmiddels alweer drie jaar oud. Vorig jaar had eigenlijk de eerste DLC van de game, genaamd The Delicious Last Course, uit moeten komen. De DLC brengt onder andere een geheel nieuw eiland, nieuwe wapens en nieuwe vaardigheden naar de game. Helaas werd vorig jaar aangekondigd dat de DLC werd uitgesteld naar 2020, maar ook die releasedatum wordt niet gehaald. Ontwikkelaar MDHR geeft via Twitter aan dat ze nog wat meer tijd nodig heeft om de DLC te verfijnen. Ze wil namelijk graag een DLC van hoge kwaliteit afleveren en neemt daar dan ook de tijd voor. Daarnaast hebben we ook nog steeds te maken met een pandemie, wat de ontwikkeling nog verder bemoeilijkt.

The Delicious Last Course staat nu gepland voor een release in 2021.

BRON MDHR

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?