Cuphead
  • ONTWIKKELAAR Studio MDHR
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 september 2017
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE

Cuphead ontvangt update voor Xbox One en pc-versie

Cuphead ontvangt een update voor de Xbox One en pc-versie, waarmee de game weer gelijkgetrokken wordt met de later uitgebrachte variant voor de Nintendo Switch. De update brengt een aantal features met zich mee waar veel fans op zaten te wachten.

Wat direct het meest in het oog springt is de mogelijkheid om direct vanaf het begin Cuphead links te laten liggen en met Mugman het avontuur aan te gaan. Daarnaast heeft Studio MDHR nieuwe cinematics aan de game toegevoegd en zijn er nieuwe animaties geïmplementeerd voor Cuphead, Mugman en een aantal vijanden. Ook is de game nog verder gelokaliseerd, waardoor Cuphead in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees, Pools, Russisch, Japans, Koreaans en Chinees te spelen is.

Cuphead1

De update van Cuphead voor de Xbox One en pc is per direct beschikbaar.

BRON Steam

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?