Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Cuphead en Mugman komen naar Fall Guys

Cuphead en Mugman komen naar de partygame Fall Guys. Dit werd bekendgemaakt in een tweet van ontwikkelaar Studio MDHR.

Cuphead is een actie platformgame, waarin baasgevechten centraal staan. De gehele game heeft een stijl dat vergeleken kan worden met de oudste Disney-cartoons uit de jaren 30. Nu komt zowel Cuphead als zijn broertje Mugman naar Fall Guys in de vorm van skins. De skins kosten vijf kronen per stuk. Cuphead is beschikbaar vanaf 24 februari en Mugman is vrij te spelen vanaf 27 februari. Bekijk hier de vorige crossover, toen Fall Guys en DOOM de handen ineen sloegen.

Fall Guys is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 4. Fall Guys komt deze zomer ook naar de Nintendo Switch en Xbox-consoles.

BRON Studio MDHR

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?