Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Cube World
  • ONTWIKKELAAR Picroma
  • EERSTE RELEASEDATUM Q4 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG, Open-World
  • GAMELINER SCORE -

Cube World komt dit jaar naar Steam

Wolfram von Funck, de ontwikkelaar van Cube World, heeft via een tweet laten weten dat Cube World dit jaar naar Steam komt.

De actie RPG Cube World kwam als alpha uit in 2013. Sindsdien heeft de ontwikkelaar weinig van zich laten horen en vroegen fans zich af of de game ooit volledig uit zou komen. Via een tweet liet Von Funck echter weten dat Cube World dit jaar nog naar Steam komt. De nieuwe versie biedt vier klassen om mee te spelen, een crafting-systeem en dieren die je kan temmen en kan berijden. In de wereld zelf kunnen spelers monsters verslaan, dungeons verkennen en quests verrichten. Daarnaast heeft Von Funck in een tweede tweet laten weten dat iedereen die de alpha versie gekocht heeft nu de game gratis op Steam ontvangt.

Cube World heeft op Steam nog geen exacte datum, maar de ontwikkelaar probeert een deadline van eind september of oktober te halen.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?