Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

CSI: Deadly Intent krijgt demo

Ubisoft heeft weer een nieuwe CSI game ontwikkeld. CSI: Deadly Intent voor de PC, DS, Xbox 360 en Wii verscheen namelijk een tijdje terug. Er was echter geen demo van de game beschikbaar, maar daar heeft Ubisoft verandering in gebracht.

Vanaf vandaag kunnen we namelijk de demo downloaden. Dit geldt echter alleen voor de PC-versie van de game. Of de andere versies ook een demo krijgen is onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?