Crytek praat over consoles

Crytek is sinds 2008 bezig met de CryEngine 3. De engine zou perfect games kunnen ontwikkelen voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Mark Atkinson, Crytek's technologiedirecteur, vertelt dat CryEngine 3 op de consoles erg aan elkaar gewaagd zijn. Het hangt allemaal af van de soort game waarvoor de engine word gebruikt: worden er veel shaders gebruikt, loopt de game beter op de Xbox 360. Als de game de nadruk legt op de physics, is de PlayStation 3 beter.

De resultaten vergeleken met die van de PC zijn echter verrassend: de CryEngine 3 op de consoles staat gelijk aan die van een medium tot high-end PC.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?