Crystal Bearers verschijnt in februari

Square Enix is al sinds 2006 bezig met de ontwikkeling van Final Fantasy Crystal Chronicles: Crystal Bearers. Gelukkig maakt Square Enix daar nu een einde aan. De game verschijnt namelijk op 5 februari 2010 in Europa.

Crystal Bearers is een vervolg op de originele Crystal Chronicles. Dit deel bevat echter geen magie. De game speelt zich namelijk af in de verre toekomst wanneer magie verdwenen lijkt te zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?