Crysis

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Crysis werkt op een PC van 699 dollar

Crysis Warhead belooft minder zwaar voor je computer te zijn dan de originele Crysis. Electronic Arts heeft vandaag de systeemeisen laten zien en de game zal soepel draaien op een PK van 699 dollar. Je kan de game hiermee op high zetten en dan een framerate hebben van ongeveer 30 frames per seconde.

Intel Core 2 Duo E7300 2.66 GHz
NVIDIA GeForce 9800GT 512MB
G31 mATX moederbord
2 GB RAM
250GB 7200RPM 3G SATA II Hard Drive
16X DVD-ROM
Integrated 10/100/1000 Network Adapter
Integrated Realtek High-Def Audio
Toetsenbord & Muis
Ultra X-Blaster ATX Mid-Tower Black Case
1 jaar garantie

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?