Crysis-trilogie maakt opwachting Xbox One

Geplaatst: 16 oktober 2018 22:20

De Xbox One biedt al jarenlang de mogelijkheid om een selecte groep games van de vorige generaties te spelen op de huidige console. Microsoft update deze lijst van games met regelmaat en daar zijn nu weer nieuwe klassiekers van Crytek aan toegevoegd.

Larry Hryb heeft op zijn Twitter-account bekendgemaakt dat de Crysis-trilogie ook gespeeld kan worden middels de backwards compatibility van Xbox One. Als je je weer wil wagen aan Crysis, Crysis 2 of Crysis 3 dan kun je dat doen door de Xbox 360 discs in je Xbox One te doen of door middel van digitale downloads. Dus trek je geavanceerde cyber-suit aan en knal er op los in één van deze drie games. Of gewoon allemaal natuurlijk.

onbekend

Crysis, Crysis 2 en Crysis 3 zijn vanaf nu beschikbaar voor backward compatibilty voor de Xbox One.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crysis

Series

Crysis

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

16 november 2007

Ontwikkelaar

Crytek Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord