Crysis

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score

Crysis-trilogie maakt opwachting Xbox One

De Xbox One biedt al jarenlang de mogelijkheid om een selecte groep games van de vorige generaties te spelen op de huidige console. Microsoft update deze lijst van games met regelmaat en daar zijn nu weer nieuwe klassiekers van Crytek aan toegevoegd.

Larry Hryb heeft op zijn Twitter-account bekendgemaakt dat de Crysis-trilogie ook gespeeld kan worden middels de backwards compatibility van Xbox One. Als je je weer wil wagen aan Crysis, Crysis 2 of Crysis 3 dan kun je dat doen door de Xbox 360 discs in je Xbox One te doen of door middel van digitale downloads. Dus trek je geavanceerde cyber-suit aan en knal er op los in één van deze drie games. Of gewoon allemaal natuurlijk.

Crysis

Crysis, Crysis 2 en Crysis 3 zijn vanaf nu beschikbaar voor backward compatibilty voor de Xbox One.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?