Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Crysis tikje beter door patch

Crysis is weer een stukje beter geworden met behulp van een nieuwe patch. Patch 1.2 brengt verschillende veranderingen, waaronder een betere balans qua wapens, voertuigen en AI. Ook is er nu ondersteuning van mods en zijn er kleine veranderingen in de multiplayer aangebracht.

[quote]The main improvements in Patch 1.2 include tweaks to multiplayer, mod support and balance of weapons, AI and vehicles, including:

-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?