Crysis

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Crysis patch 1.3 komt eraan

Crytek, de ontwikkelaar van hun nieuwste game Crysis, heeft vandaag bekendgemaakt dat ze bezig zijn met een nieuwe patch voor hun game. Er zullen verbeteringen zijn en ook een paar nieuwe features.

In de patch zullen bugs gefixed worden. Daarnaast kunnen we ook een beter gebalanceerde gameplay verwachten en de nieuwe features, waar we verder nog niks over weten. Er is nog geen releasedatum uitgegeven. Volgende week woensdag zal Crytek met verdere informatie komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?