Check hier alle E3 2021-content

Crysis

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Crysis naar de Xbox 360?

Dat Crysis misschien naar de consoles zou komen, zeggen ze al langer. Een Oostenrijkse webshop heeft nu Crysis voor de Xbox 360 staan als pre-order. Een domme fout of de harde waarheid?

Volgens de winkel zal de Xbox 360 port op 20 november uitkomen. Crytek heeft tot zo ver niks laten horen over een port en bij EA, de uitgever van Crysis, is het ook stil. Daar van af gezien zou het een goede stap zijn aangezien de PC versie van de game niet al te goed verkoopt. Heb je interesse in Crysis en wil je hem kopen voor de PC? Dat kan hier bij Gameliner!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?