Crysis 2 overteft huidige PS3 graphics

Vandaag claimde Crytek tegenover de website NowGamer dat Crysis 2 visueel gezien beter wordt dan de huidige PlayStation 3 games. Ontwikkelaar Crytek wil hiermee een nieuw standaard neerzetten die niet valt te overtreffen.

With each generation of game titles on PS3, usually every 2 years, the games improve significantly in its quality, mostly showing off in graphics," Glück told Play Magazine. "I think with Crysis 2 you will see the quality bar being set at a very high level that games will struggle to excel. We're aiming to set a whole new benchmark with that game for all PS3 games.

Het eerste deel van Crysis kwam in 2007 exclusief naar de pc in tegenstelling tot het twee deel dat wel naar de consoles komt. Destijds zorgde het eerste deel al voor een nieuwe visuele standaard waarvoor menig pc gamer zijn pc moest upgraden om de game op de allerhoogste resolutie met alle toeters en bellen te spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?