Crysis 2

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 24 maart 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Crysis 2 nóg mooier!

Dat Crysis een vervolg krijgt, was vorige week al bekend. Maar wist je ook al dat ze in het volgende deel de kwaliteit omhoog willen schroeven?

Volgens een fansite, die een gesprek had met Lead Animator Steven Bender, heeft Crytek de ambitie om het volgende deel zo op te poetsen, dat het beeldkwaliteit bijna fotorealistisch is.

Ook is een klein deel van het plot bekend. Zo zul je strijden tegen Koreaanse militairen en aliens. Zo hè, wat een schok! Ik ga alvast beginnen met sparen voor mijn volgende pc-upgrade.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?