Crysis 2 niet meer op tropisch eiland

In het Amerikaanse PC Gamer Magazine van februari wordt er iets losgelaten over het nieuwe deel van Crysis. In tegenstelling tot het eerste deel, zal Crysis 2 niet op een tropisch eiland plaats vinden, maar in de jungle. Nathan Camarillo van Crytek, de ontwikkelaar van deze game, wilt niet meer dan dit loslaten.

We are applying our expertise to a new style of "jungle" which we will discuss more in the upcoming months, but it is definitely far from tropical. Aldus Camarillo.

Crysis 2 moet in de zomer van 2010 uitkomen voor de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3. Dit in tegenstelling tot het vorige deel, deze kwam enkel uit voor de PC. Maar Camarillo is niet bang om graphics in te leveren op de consoles.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?