Crysis 2 komt naar de consoles

Vele gamers hebben al eerder zitten genieten van de CryEngine 3 trailer, die verbluffende graphics liet zien. Nu heeft Crytek laten weten dat Crysis 2 in ontwikkeling is voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. EA gaat de game weer uitgeven. Cevat Yerli van Crytek zei het volgende over het vervolg op Crysis:

This is not only the next game in the Crysis franchise, it's the first title we are developing for consoles and the first title being built on CryEngine 3. We are excited to have the support of EA Partners again as we work together to make the launch of Crysis 2 a huge event.

Uiteraard zijn de heren van Crytek er nog druk mee aan het werk, dus een releasedatum is er nog niet. Het wordt in ieder geval weer een titel om naar uit te kijken, zeker voor de graphics fanaten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?