Crysis 2 haalt alles uit de PlayStation 3

De opvolger van Crysis was al even te zien in één van de pers presentaties op de E3, maar veel meer dan drie nieuwe screenshots kregen we niet te zien. Crytek heeft vandaag toch nog wat meer details kunnen geven over de technische aspecten van de game, en die lijken veelbelovend te zijn.

De ontwikkelaar van Crysis 2 kon namelijk vertellen dat de game de hardware van de PlayStation 3 echt tot in het kleinste stukje gaat benutten. Volgens Crytek is er niet veel meer dat ze kunnen doen om de game nog meer uit de console te laten halen.

The interesting thing is we did run a performance analysis on the PS3 devkit, and you know the funny thing is the occupation on all the CPUs, the Cell and the GPUs, is pretty much - the needle is at the limit. So I think we will still have an upside, but we're touching the hardware limits already.

Crysis 2 gaat uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De datum van release is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal dat ergens eind 2010 gaan worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?