Crysis 2 doorgeschoven naar de herfst

Ontwikkelaar Crytek en uitgever Electronic Arts hebben laten weten dat de game Crysis 2 wordt doorgeschoven naar de herfst van dit jaar, wat betekend dat de game waarschijnlijk in november verkrijgbaar zou zijn.

Crysis 2, de opvolger van het grafische spektakel Crysis, zou eerst in de zomervakantie van dit jaar verschijnen, maar is nu dus verder doorgeschoven in het jaar. Een echte reden voor de verschuiving is niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?