Crysis 2

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 24 maart 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Crysis 2 bèta onderweg

Eind 2007 verscheen Crysis op de pc en nu komt er een tweede deel. De game zal dit keer echter niet alleen voor de pc uitkomen. Crysis 2 zal namelijk ook op de PS3 en Xbox 360 gaan verschijnen. Echt veel gameplaybeelden hebben we echter nog niet gezien, maar daar komt verandering in.

Vandaag verscheen namelijk de Cloak and Dagger Gameplay trailer en de aankondiging van de bèta. Op welke platformen en wanneer de bèta zal gaan verschijnen is echter nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?