Check hier alle PlayStation State of Play content

Crysis 2 besmet met uitstel virus

De hele wereld maakt zich druk om de Mexicaanse griep momenteel, maar er woedt nog een ander virus, het uitstel virus. Een besmetting die de laatste tijd niet tegen te houden is, waarvoor geen serums bestaan. Nu heeft de game Crysis 2 het virus opgelopen, de game is uitgesteld naar 2010. De heer McGinge van Crytek liet enkel dit weten:

Crysis 2 will not be released October 30th 2009. We of course have no official release date but its definitely not this year.

Wat dus de reden is van dit uitstel vertelt hij er niet bij. Opvallend is wel dat het vaak om shooters gaat, dus het lijkt wel of vooral Modern Warfare 2 de oorzaak is van het 'virus' en uitgevers te bang zijn om rond die tijd hun game uit te geven. Helaas is het dus nog wachten op Crysis 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?