Cryptic Studios zoekt ideeën voor Star Trek Online DLC

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Terwijl Joost bezig is aan zijn review van Star Trek Online stromen de nieuwtjes over Star Trek Online binnen. Star Trek Online is in ontwikkeling bij Cryptic Studios en wordt uitgegeven door Atari. Deze science fiction MMORPG moet aanstaande vrijdag exclusief verkrijgbaar zijn voor de pc.

Craig Zinkievich, producer bij Cryptic Studios, vertelde aan website CVG dat ze nog steeds opzoek zijn naar nieuwe ideeën. Hij doet een oproep aan alle Star Trek-fans onder ons. Ze zoeken nieuwe ideeën voor toekomstige DLC om de game meer inhoud te geven. Door fans aan het woord te laten hoopt de ontwikkelaar te weten welke richting ze met deze game op moeten gaan.

There are just a lot of directions we can go with the game and we definitely want more and more in the game.
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer