Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Crusader Kings II
  • ONTWIKKELAAR Paradox Development Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 februari 2012
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Crusader Kings II tot vanavond gratis te downloaden op Steam

Met veel games die al een flinke hap uit onze portemonnee trekken, is het af en toe een hele verademing om een game gratis binnen te halen. Steam snapt ons en biedt Crusader Kings II momenteel gratis aan.

Crusader Kings II is een strategy game die je mee terugneemt naar de tijd van de kruistochten. De titel kwam uit in 2012 en werd alom geprezen. Geen verkeerde game om aan je Steam library toe te voegen dus. De game is daarna ook volledig van jou. Vandaag downloaden is voor altijd gratis spelen dus! Het gaat hierbij slechts om de basisgame, de DLC is met 50% korting te verkrijgen.

onbekend

Wees er wel snel mee, Crusader Kings II is slechts tot en met vanavond gratis te downloaden.

BRON Steam

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?