Crucible verliest twee gamemodi

Geplaatst:
Aangepast: 8 juni 2020 09:24

Crucible, de gratis shooter van Amazon, verliest twee van haar drie gamemodi. Amazon heeft hiervoor gekozen om zich te focussen op de overgebleven modus.

Een paar weken geleden markeerde de releasedatum van Crucible. De lancering van de game ging niet helemaal soepel, daar fans klaagden over een aantal features die misten. Daarnaast miste de game volgens fans wat finesse. Amazon gaf onlangs in een developer update aan gehoor te geven aan de feedback van fans. Daarom heeft de ontwikkelaar besloten om twee van de drie gamemodi uit Crucible te verwijderen. De modi Alpha Hunters en Harvester Command worden verwijderd, zodat Amazon zich volledig kan focussen op de modus Heart of Hives. Of Alpha Hunters en Harvester Command nog terugkeren, is momenteel niet bekend.

Crucible is momenteel gratis te spelen op pc.

Bron: Amazon
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crucible

Series

-

Uitgever

Amazon Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

20 mei 2020

Ontwikkelaar

Relentless

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord