Croteam kondigt Serious Sam 3 aan

Menig gamer zal bij het horen van de naam Serious Sam, een glimlach ontwikkelen op hun gezicht. De eerste twee games, stonden garant voor uren pure lol en vooral de co-op mogelijkheden waren populair. Over de top actie, absurd grote eindbazen en dat alles in een jas van vrolijke en felle kleuren. De Serious Sam games waren vooral gemaakt met het woord fun in het achterhoofd.

Croteam heeft nu bekendgemaakt dat ze werken aan een derde Serious Sam game. Het is nog niet bekend wanneer de game zal uitkomen en hoe de gameplay eruit ziet; wat dat laatste betreft kun je in ieder geval een hoop humor, chaotische actie en vooral heel veel fun verwachten. Hieronder tref je de officiële aankondiging van hun website aan :

We have also recently started the development on two games, one of which is the next Serious Sam FPS game. Here, we are pretty close in signing the publishing deal, so when that happens, you'll hear it here as well.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?