Crossplay-details Call of Duty: Modern Warfare onthuld

Geplaatst: 18 september 2019 09:42
Aangepast: 18 september 2019 09:42

Onlangs zijn de crossplay-details van Call of Duty: Modern Warfare onthuld. Dit werd door Infinity Ward middels een blogbericht bekendgemaakt.

We weten inmiddels al een tijdje dat er crossplay-mogelijkheden tussen pc, PlayStation 4 en Xbox One zijn voor Call of Duty: Modern Warfare. Ontwikkelaar Infinity Ward maakt nu meer details bekend over deze crossplay-mogelijkheid. Zo werd onthuld dat je zelf kunt kiezen of je samen wilt spelen met mensen die de game op een ander platform hebben dan jij. Zet je crossplay-functionaliteit aan, dan heb je een speciaal CoD-account nodig om samen te kunnen spelen met anderen. Wanneer je ervoor kiest om crossplay aan te zetten, dan kun je zelf kiezen of je met een controller wilt spelen of met een toetsenbord en muis. Infinity Ward heeft echter wel door dat spelers met een toetsenbord en muis wellicht wel een voordeel hebben ten opzichte van spelers met een controller. Om die reden kun je straks filteren met welke input-apparaten je in een lobby wilt zitten.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Morgen begint de open bèta waarbij de crossplay-functionaliteiten kunnen worden getest.

Bron: Infinity Ward
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord