Crossfire X krijgt open bèta op Xbox One

Geplaatst:
Aangepast: 22 juni 2020 14:55

De populaire pc-shooter Crossfire X krijgt een open bèta voor de Xbox One. Dit werd bekendgemaakt door de uitgever Smilegate in een officiële blogpost op hun site.

Crossfire is een absolute grootmacht in het FPS-genre, maar niet per se in onze westerse cultuur. De game is vooral ontzettend populair in Azië, waar uiteraard ook de grootste playerbase zich bevindt. Crossfire X werd aangekondigd tijdens de E3 conventie van vorig jaar. De game is gratis te spelen op release en nu krijgen speler ook de kans om deel te nemen aan de open bèta. Xbox Insiders mogen al vanaf vandaag aan de slag met de gesloten bèta. Wanneer kun je aan de slag met Crossfire X als je geen lid bent van Xbox haar previewsysteem? De open bèta start vanaf 25 juni en loopt door tot en met 29 juni.

Crossfire X is beschikbaar ergens in 2020 voor de Xbox One. De originele Crossfire is te spelen via de pc.

Bron: Smilegate
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot CrossfireX

Series

-

Uitgever

Smilegate

Reviewscore

-

Platforms

Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

10 februari 2022

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord