Cross-play komt naar Apex Legends

Geplaatst:

Cross-play is vanaf volgende week beschikbaar in Apex Legends. Het toevoegen van de cross-play bèta wordt gevierd met een in-game evenement.

Respawn Entertainment, ontwikkelaar van Apex Legends, had het er in april van dit jaar nog over dat cross-play op hun lijstje stond voor in de battle royale-game. Een aantal maanden later is het dan zo ver en heeft uitgever Electronic Arts samen met Respawn Entertainment aangekondigd dat de cross-play bèta volgende week naar Apex Legends komt. Deze toevoeging in de battle royale gaat gevierd worden via een in-game evenement genaamd het Aftermarket Collection Event. Het evenement brengt een nieuwe Flashpoint LTM met zich mee en natuurlijk zijn er exclusieve evenement-cosmetics van de partij.

De cross-play bèta begint op 6 oktober. Het Aftermarket Collection Event loopt van 6 oktober tot en met 20 oktober. Apex Legends is te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De game komt eind dit jaar of begin volgend jaar ook naar iOS en Android.

Bron: Apex Legends
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord