Cross-play Call of Duty: Modern Warfare op basis van inputsysteem

Geplaatst:
Aangepast: 19 juli 2019 15:17

De nieuwe Call of Duty: Modern Warfare krijgt cross-play-ondersteuning, op basis van de inputsystemen. Dit houdt in dat spelers die gamen met een controller niet in een match komen met muis en toetsenbord-gamers.

Vorige week werd de reboot van Call of Duty: Modern Warfare aangekondigd. Gamers over het hele internet reageerden positief verrast op de vernieuwde graphics van de game. Tijdens de onthulling werd ook bekend dat de game cross-play-ondersteuning krijgt. Dit houdt in dat gamers van verschillende platformen de mogelijkheid krijgen om het tegen elkaar op te nemen. Maar er is nog iets bijzonders aan de hand: het cross-play-systeem houdt rekening met de inputsystemen van spelers. Dit houdt in dat spelers die gamen met hun controller niet in dezelfde match komen als spelers die gamen met muis en toetsenbord. Daarmee treedt Call of Duty: Modern Warfare in de voetsporen van Fortnite.

Call of Duty: Modern Warfare wordt een van de eerste grote games die een volledige cross-play-ondersteuning gaat aanbieden. De game verschijnt per 25 oktober op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Forbes

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord