Criterion Games website telt af

Vandaag is er een countdown verschenen op de website van Criterion Games die aftelt naar een aankondiging. De countdown eindigt over drie dagen en het zal niet als een verrassing komen dat de E3 dan begint.

Eerder werd er al gehint naar een nieuwe Need For Speed, gemaakt door de heren van Criterion Games, die onder andere verantwoordelijk zijn voor de Burnout-serie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?