Crisis Core doet het goed

De game Final Fantasy: Crisis Core is al een hele tijd beschikbaar voor alle PlayStation Portable bezitters. De verkoopcijfers tot nu toe waren echter nog niet bekendgemaakt, maar dankzij de presentaties over de cijfers van het eerste kwartaal weten we meer.

De game is namelijk wereldwijd al meer dan 2,16 miljoen keer verkocht. Om precies te zijn, heeft de game in Europa 550.000 exemplaren weten te verkopen, in Amerika 770.000 en in Japan ruim 840.000 exemplaren. Dat is dus totaal niet verkeerd voor een PlayStation Portable game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?