Crisis Core deze lente in Europese schappen

Als er naast God of War: Chains of Olympus nóg een game is waar veel PSP-bezitters halsreikend naar uitkijken, is dat wel Crisis Core: Final Fantasy VII. De afstammeling van een reeks waar je u tegen zegt, bevat een (vooral voor de fans) interessant verhaal en ziet er helemaal niet verkeerd uit.

Deze lente is het dan zover, dan zullen namelijk ook de Europese PSP-bezitters kunnen genieten van Crisis Core: Final Fantasy VII. Dit heeft Square Enix vandaag bekendgemaakt. De Japanners hebben al een tijdje met de game kunnen rommelen, de Amerikanen hoeven ook niet lang meer te wachten en nu zijn wij dus eindelijk ook aan de beurt. Wie de game zal uitgeven is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?