Check al onze gamescom content hier!

Creëer je eigen levels in Left 4 Dead 2

Ontwikkelaar Valve heeft vandaag een toolset voor Left 4 Dead 2 vrijgegeven, waarmee het voor iedereen mogelijk is om zelf een level te maken. Op deze manier kun je ook levels die andere gamers gemaakt hebben spelen. Voor de groep gamers die liever alleen het laatste doet is er een add-on pakket waarmee je gemakkelijk alle creaties kunt spelen.

Voor de creatievelingen onder ons is het ook nodig om naast de add-on de zogenaamde Authoring Tools te downloaden. Hiermee kun je, in combinatie met de bijgeleverde handleiding, zelf je eigen levels bouwen. Een handige manier van Valve om de leeftijd van Left 4 Dead 2 te verlengen: gewoon de community al het werk laten doen en klaar ben je. Nu is het nog de vraag of er toffe levels uit gaan komen, maar dat moet bijna wel het geval zijn.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?