Everwild
  • ONTWIKKELAAR Rare
  • EERSTE RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Xbox Series
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Creative director van Everwild is opgestapt

De creative director van Everwild is opgestapt bij ontwikkelaar Rare. Van alle creative directors werkte hij al het langst voor de game studio. Hij nam deze maand ontslag.

In een statement richting VGC verzekerde de studio, waarvan Microsoft de eigenaar is, dat de ontwikkeling van de game in goede handen is, ook zonder Simon Woodroffe. 'We zijn Simon dankbaar voor al zijn harde werk aan Everwild en wensen hem veel succes in de toekomst', zei hoofd van de studio, Craig Duncan. De reden dat Woodroffe besloot om op te stappen, is niet vrijgegeven. Maar bronnen vanuit de studio vertelde VGC dat hij al een hele tijd afwezig was voor het indienen van zijn ontslag. Woodroffe kwam bij de studio om aan al hun games te werken, maar werd uiteindelijk specifiek op Everwild gezet, aangezien Sea of Thieves goed werd begeleid door Gregg Mayles en producent Joe Neate.

Everwild 2

Voor Everwild is er nog geen releasedatum bekend.

BRON VGC

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?