Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Creative director Splinter Cell terug bij Ubisoft

De creative director van Splinter Cell keert terug bij Ubisoft. Maxime Beland was een tijdje weggeweest om zich bij Epic Games aan te sluiten.

Maxime Beland heeft de afgelopen twintig jaar bij Ubisoft doorgebracht. Hier was hij onder meer creative director voor Splinter Cell: Conviction en Splinter Cell: Blacklist. Daarnaast heeft hij ook gewerkt als creative director voor Rainbow Six: Vegas. Na ruim twintig jaar bij Ubisoft besloot Beland vorig jaar om het bedrijf in te ruilen voor Fortnite-ontwikkelaar Epic Games. Na slechts acht maanden bij Epic Games heeft Beland besloten weer naar Ubisoft terug te keren. Hier wordt hij vicepresident van het redactieteam dat ervoor moet zorgen dat het productieproces van games bij Ubisoft drastisch verbeterd wordt en een meer gevarieerde game line-up krijgt. Deze reorganisatie in de redactie kwam naar aanleiding van de teleurstellende verkoopcijfers van onder andere Ghost Recon: Breakpoint die in onze review maar twee sterren kreeg.

Splinter Cell Blacklist2

Of de terugkeer van Maxime Beland betekent dat er ook een nieuwe Splinter Cell-game aan zit te komen, moet nog blijken.

BRON VGC

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?