Creative director Splinter Cell terug bij Ubisoft

Geplaatst: 21 januari 2020 11:10
Aangepast: 21 januari 2020 11:10

De creative director van Splinter Cell keert terug bij Ubisoft. Maxime Beland was een tijdje weggeweest om zich bij Epic Games aan te sluiten.

Maxime Beland heeft de afgelopen twintig jaar bij Ubisoft doorgebracht. Hier was hij onder meer creative director voor Splinter Cell: Conviction en Splinter Cell: Blacklist. Daarnaast heeft hij ook gewerkt als creative director voor Rainbow Six: Vegas. Na ruim twintig jaar bij Ubisoft besloot Beland vorig jaar om het bedrijf in te ruilen voor Fortnite-ontwikkelaar Epic Games. Na slechts acht maanden bij Epic Games heeft Beland besloten weer naar Ubisoft terug te keren. Hier wordt hij vicepresident van het redactieteam dat ervoor moet zorgen dat het productieproces van games bij Ubisoft drastisch verbeterd wordt en een meer gevarieerde game line-up krijgt. Deze reorganisatie in de redactie kwam naar aanleiding van de teleurstellende verkoopcijfers van onder andere Ghost Recon: Breakpoint die in onze review maar twee sterren kreeg.

Of de terugkeer van Maxime Beland betekent dat er ook een nieuwe Splinter Cell-game aan zit te komen, moet nog blijken.

Bron: VGC
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord