Crash Bandicoot 4 krijgt meer dan 100 levels

Geplaatst:

Als je jezelf afvroeg waarom je voor Crash Bandicoot 4 de volle mep moet betalen, dit is één van de primaire redenen. De game gaat namelijk meer dan 100 speelbare levels ontvangen.

Dit werd bekendgemaakt in een mail van Gamespot. Zij stuurden een advertentie naar de klanten van de gamewinkel, waarin de onderstaande afbeelding verwerkt zat in de folder. Daarin luidt het volgende: "Meer dan 100 levels met diverse manieren om te spelen, nieuwe game modi en nieuwe vaarigheden om mee te spelen". Of dit allemaal gloednieuwe levels zijn, of eerder remixes van bestaande levels, is nog niet bekend. We weten wel dat Crash Bandicoot 4 microtransactions gaat krijgen.

Crash Bandicoot 4: It's About Time is beschikbaar vanaf 2 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Gamestop
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Bandicoot 4: It's About Time

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 oktober 2020

Ontwikkelaar

Vicarious Visions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord