Crash Bandicoot 4: It's About Time
  • ONTWIKKELAAR Vicarious Visions
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 oktober 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Avonturen, Platform
  • GAMELINER SCORE -

Crash Bandicoot 4 krijgt meer dan 100 levels

Als je jezelf afvroeg waarom je voor Crash Bandicoot 4 de volle mep moet betalen, dit is één van de primaire redenen. De game gaat namelijk meer dan 100 speelbare levels ontvangen.

Dit werd bekendgemaakt in een mail van Gamespot. Zij stuurden een advertentie naar de klanten van de gamewinkel, waarin de onderstaande afbeelding verwerkt zat in de folder. Daarin luidt het volgende: "Meer dan 100 levels met diverse manieren om te spelen, nieuwe game modi en nieuwe vaarigheden om mee te spelen". Of dit allemaal gloednieuwe levels zijn, of eerder remixes van bestaande levels, is nog niet bekend. We weten wel dat Crash Bandicoot 4 microtransactions gaat krijgen.

Crash Bandicoot 4: It's About Time is beschikbaar vanaf 2 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Gamestop

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?