Crash Bandicoot 4 bevat microtransacties

Geplaatst:
Aangepast: 29 juni 2020 09:40

In-game aankopen, het lijkt erop dat we er anno 2020 echt niet meer onderuit kunnen. Crash Bandicoot 4 bevat namelijk ook microtransacties.

Vorige week werd Crash Bandicoot 4: It's About Time aangekondigd. In de trailer hebben we wat van de gameplay-elementen kunnen zien. Daarnaast konden we ook zien dat Crash niet het enige speelbare personage is. Inmiddels is er ook een winkelpagina van de game te zien in de Microsoft Store. Naast de prijs en de mogelijkheid om de game te pre-orderen, kunnen we in de Microsoft Store ook zien dat er in-game aankopen in de game zitten. Wat dit precies inhoudt, is nog niet bekend. Wel weten we dat je bij je pre-order ook het Totally Tubular Skins-pakket krijgt, met skins voor Crash en Coco. Wellicht kun je straks dus met echt geld verschillende skins voor de verschillende speelbare personages kopen.

Crash Bandicoot 4: It's About Time verschijnt 2 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Bandicoot 4: It's About Time

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 oktober 2020

Ontwikkelaar

Vicarious Visions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord