Crash Bandicoot 4: It's About Time
  • ONTWIKKELAAR Vicarious Visions
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 oktober 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Avonturen, Platform
  • GAMELINER SCORE -

Crash Bandicoot 4 bevat microtransacties

In-game aankopen, het lijkt erop dat we er anno 2020 echt niet meer onderuit kunnen. Crash Bandicoot 4 bevat namelijk ook microtransacties.

Vorige week werd Crash Bandicoot 4: It's About Time aangekondigd. In de trailer hebben we wat van de gameplay-elementen kunnen zien. Daarnaast konden we ook zien dat Crash niet het enige speelbare personage is. Inmiddels is er ook een winkelpagina van de game te zien in de Microsoft Store. Naast de prijs en de mogelijkheid om de game te pre-orderen, kunnen we in de Microsoft Store ook zien dat er in-game aankopen in de game zitten. Wat dit precies inhoudt, is nog niet bekend. Wel weten we dat je bij je pre-order ook het Totally Tubular Skins-pakket krijgt, met skins voor Crash en Coco. Wellicht kun je straks dus met echt geld verschillende skins voor de verschillende speelbare personages kopen.

Crash Bandicoot 4 Its About Time2

Crash Bandicoot 4: It's About Time verschijnt 2 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?