Crackdown 2 verschijnt eerste halfjaar 2010

Crackdown is een game die precies het tegenovergestelde doet van de Grand Theft Auto-serie. In Crackdown ben jij de politieagent in een grote open wereld. Mensen vonden de game goed en volgend jaar verschijnt Crackdown 2.

Aaron Greenberg van Microsoft heeft vandaag laten weten dat Crackdown 2 de eerste helft van 2010 gaat verschijnen. Hier was eerst nog onduidelijkheid over.

Starting in January we have like a triple A exclusive title pretty much every month for the first half of the year. You've got Mass Effect 2, you've got Splinter Cell, you've got Alan Wake, you've got Crackdown 2, you've got things like Fable 3 and Halo: Reach and coming later that year.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?