Check al onze gamescom content hier!

Crackdown 2 krijgt demo

Zojuist heeft James Cope van ontwikkelaar Ruffian Games in een interview met website IGN laten weten dat er van Crackdown 2 een demo zal gaan verschijnen en wel voordat de game uit is. De game staat voor de eerste helf van 2010 gepland voor de Xbox 360.

We hebben ook de melee-combat systeem verbeterd. Het systeem kun je vergelijken met dat van Batman: Arham Asylum, aldus Cope.

De eerste Crackdown deed het goed, maar hebben niet gehaald, wat ze hadden gehoopt te halen met de game. Het tweede deel moet deze verwachtingen toch zeker waarmaken.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?