Uncharted 2: Among Thieves

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Coverstory Uncharted 2 in the EDGE

Het nieuwe jaar is net een aantal uur begonnen en meteen worden er nieuwe games op goede manieren gepromoot. Op de cover van het games magazine EDGE treffen we Uncharted 2: Among Thieves aan. We zien Drake als een ijskoude sneeuwpop op de cover. The EDGE heeft een heuze coverstory uitgeweid over de game, en weet een aantal dingetjes te melden die wel interessant zijn. Zo heeft Bruce Straley van ontwikkelaar Naughty Dog het volgende te melden

The sneaking mechanic is "something more in the toolbox" that won't be required. "It's not Splinter Cell," he said. "It's choosing when and from where to enter combat."

De capaciteit van de PlayStation 3 zal in deze game goed gebruikt worden. Zo zal Drake in een bepaalde situatie in een gebouw lopen en stort het gebouw plotseling in, ondertussen kan Drake terwijl de boel in elkaar dondert ook nog vijanden ten lijf gaan. Allemaal veelbelovend dus.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?