Call of Duty: Modern Warfare 2
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Cover Art Modern Warfare 2 comic vrijgegeven

Een tijdje geleden kondigde de uitgever Activision aan dat Call of Duty: Modern Warfare 2 een eigen zesdelige stripreeks zou gaan krijgen.

Vandaag werd dit nieuwtje alleen maar bevestigd, omdat de community manager bij Infinity Ward, Robert Bowling, de voorlopige cover art van de comic heeft onthuld. Op de Twitter-pagina van Bowling stond het onderstaande.

Early cover art sketch for Issue 2 of MW2: Ghost comic.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?