Country artiesten in Rock Band 2

We zijn nu bijna aan het einde van 2009 en Rock Band heeft inmiddels al meer dan duizend nummers die gedownload kunnen worden. Ook in 2010 gaat ontwikkelaar Harmonix gewoon verder met het beschikbaar stellen van nieuwe nummers. En dat niet alleen, ook nieuwe muziekgenres gaan de revue passeren.

Zo kan je vanaf deze week "good old" country muziek downloaden. Tenminste voor de Xbox 360 en de Wii. PlayStation 3 gebruikers zullen nog even een weekje moeten wachten.

De nummers kosten 1,49 euro per stuk en hieronder zie je een eerste overzicht:
Alan Jackson - Good Time
Cross Canadian Ragweed - Cry Lonely
Jason Aldean - She's Country
Keith Urban - I Told You So
Kenny Rogers - The Gambler
Martina McBride - This One's For the Girls
Shania Twain - Any Man of Mine

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?